Vezelcementplaat gevel

Sinds kort is een goede gevelisolatie in overeenstemming met de Eurostandard een voorwaarde voor een nieuwbouw van woongebouwen, openbare en industriële gebouwen en de renovatie daarvan.

Dat betekent, dat particuliere en commerciële bouwers serieus moeten nadenken welke gevelmaterialen niet alleen effectieve en langdurige thermische isolatie mogelijk maken, maar ook aantrekkelijk zijn in termen van uiterlijk.

Prijslijst ontvangen

  ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦИЯ НАШЕЙ ПРОДУКЦИИ
  Смотреть

  VEZELCEMENTGEVElS ZIJN DE JUISTE KEUZE!

  Op zoek naar nieuwe oplossingen voor een economische en veilige afwerking van gevels, hebben onze partners een nieuwe technologie geïntroduceerd – vezelcementpanelen voor gevels. Het composietelement in de cementbasis is natuurlijke cellulosevezel. De duurzaamheid en een verscheidenheid aan texturen worden geleverd door op siliconen gebaseerde polymeren. De weerstand tegen invloeden van buitenaf komt door de minerale basis van fijngemaakt zand en de autoclavering onder druk van waterdamp.

  VEZELCEMENTGEVELS VOOR ELKE SMAAK!

  Gemotiveerde ontwikkelingsingenieurs hebben hun eigen lijn van gevelsandwichpanelen ontwikkeld. Naast de keuze van de gevel van vezelbeton, kunt u kiezen uit enkellaags vezelcement gevelpanelen, een hele reeks vochtwerende folies, isolatie (polystyreen of minerale wol), windwerende folies en u kunt ook het paneel zelf ontwerpen. In een “sandwichgevel” zijn de benodigde ankerpluggen al aan de eindsterkte toegevoegd. Het blijft alleen om de vezelbetongevel op het frame te bevestigen. Er zijn ook dubbelzijdige gevelpanelen met decoratieve afwerkingen voor het interieur aan de ene kant en de buitenkant aan de andere kant. Afhankelijk van uw gewenste bestemming kunt u ook een laag geluidsisolatiemateriaal toevoegen. Zo krijgt u een winstgevende, duurzame en functionele versie van een Canadese technologie, waarmee u in slechts een paar dagen een huis kunt bouwen.

  VORTEILE VON FIBROZEMENT

  Gezelligheid en comfort voor het leven

  Dit alles dankzij geluidsisolatie, thermische isolatie, vochtisolatie.

  Bestand tegen hitte, vorst, vochtig klimaat
  Kwaliteitscertificaten

  ISO 9001: 2008 ISO 14000

  Brandweerstandsklasse

  Niet brandbaar – A1 (EN 13501-1)

  Milieubestendigheid

  Vezelcementgevels zijn bestand tegen schimmelaanvallen, chemische aanvallen, overstromingen, verwering, UV-straling

  Lichtheid

  Door zijn lichtheid oefent de vezelcementplaat geen druk uit op de fundering en is hij eenvoudig te transporteren en te monteren – het gewicht van een 8 mm dikke plaat is slechts 11,2 kg/m²

  Breed spectrum

  Vezelcement dakpanelen met vooraf aangebrachte isolatie – ideale oplossing voor hutjes, garages, magazijnen, kantoren, zolders, paviljoens, veranda ‘s, de bovenste verdieping van een gebouw met meerdere verdiepingen

  Vereenvoudigde installatie

  U hoeft de muren niet langer te pleisteren en te spateren, waardoor u veel kunt besparen. Sandwichpanelen zijn volledig klaar voor installatie op de gevel van een hoogbouw of voor de bouw van een modulair huis – er hoeven geen extra materialen te worden gekocht

  Een breed scala van
  10 jaar fabrieksgarantie

  WAAROM GEVELPANELEN VAN VEZELBETON?

  Vezelbeton gevelpanelen met onze houtlook zien eruit als echt hout, maar zijn vele malen steviger en beter bestand tegen hogere krachten. Cementplaten kunnen ook op bestelling worden gemaakt en voldoen daarmee aan elke wens van de ontwerper. U heeft de beschikking over gladde oppervlakken, verschillende patronen en zelfs houten oppervlakken. Onze vezelcementgevelplaten onderscheiden zich het meest met hun brede assortiment. Terwijl onze ontwerpers het oppervlak kiezen, bepalen ingenieurs de aanpak en de manier van uitvoering van het materiaal en de machines die uw persoonlijke plaat moet krijgen.

  Geventileerde gevels van vezelcementplaten kunnen op verschillende configuratieconstructies worden geïnstalleerd, afhankelijk van de dikte en afmetingen van de panelen, evenals de hoogte van het gebouw. In dit verband is het belangrijk dat wij altijd een hiervoor gecertificeerd montagesysteem voor elke afzonderlijke gevelklasse voor de vezelcementplaten aanbieden. Daarom zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en naleving van de veiligheidsnormen gegarandeerd bij het kiezen van uw montagesysteem.

  PRIJS VAN VEZELBETON GEVELPANELEN

  De prijs voor vezelcement gevelpanelen overtreft op het gebied van brandveiligheid, weersbestendigheid en milieuvriendelijkheid de momenteel conventioneel gebruikte gevelmaterialen.

  Voor een gedetailleerd begrip van de technologie en productie van vezelcement gevels en testresultaten, neem dan gerust contact op met onze manager.

  TESTEN OP BRANDBAARHEID EN VOCHTBESTENDIGHEID