DE BESTE VEZELCEMENT SIDING GEVEL IN NEDERLAND!

Vezelcement Siding heeft al lang veel fans gewonnen. Zowel onder de bouwbedrijven als ook bij veel mensen die een gezellig huis willen bouwen. De redenen hiervoor zijn: een betaalbare prijs, uitstekende stabiliteit, eenvoudige installatie en een mooi modern design. Vezelcement siding gevels zien er natuurlijk en gezellig uit als echt hout. Het is absoluut milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid. En wat nog praktischer is – de installatie en het gebruik van dergelijk materiaal is pretentieloos – het vereist vrijwel geen onderhoud.

Prijslijst ontvangen

  Online-Präsentation unserer Produkte

  VOORDELEN VAN VEZELCEMENT SIDING

  Door gebruik te maken van siding gevels gemaakt van vezelcement, maakt u gebruik van een warme textuur gemaakt van natuurlijk hout, maar alleen in de interpretatie van het materiaal, dat veel sterker en gemakkelijker te monteren is. Bovendien geeft vezelcement siding met steenlook op de muren een eigen monumentaliteit – industrialiteit en brutaliteit. De moderne productietechnologie stelt u in staat om de fijnste nuances van de textuur te creëren – van de glans tot de natuurlijke ruwheid van het houtblok. In de loop der jaren zal deze textuur niet scheuren of zijn kleur verliezen, omdat vezelcement siding bestand is tegen zonlicht, regen, wind, hitte en vorst. Vergeet u niet – dit materiaal vereist een speciale installatiemethode! Alle benodigde documenten worden volledig gratis aan u verstrekt. Met behulp hiervan installeert u de gevel van vezelcement snel en moeiteloos.

  VEZELCEMENT SIDING PRODUCTIE

  In de productie verschilt vezelcement siding weinig van de productie van vergelijkbare producten zoals panelen of sandwichpanelen. Er zijn weinig verschillen. De platen zijn relatief erg smal, omdat ze elkaar overlappen tijdens de montage. Het merendeel van de gebruikte siding gevels straalt houtstructuren uit.

   

  De ingrediënten voor het maken van platen van dit materiaal zijn eenvoudig en simpel. Dit zijn namelijk fijn maalzand, cement, watercellulosevezels en synthetische toevoegingen. Kwantitatieve verhoudingen variëren afhankelijk van hun gebruik – exterieur of interieur. Het hoofdbestanddeel van de materialen is ongeveer als volgt samengesteld:

  Portlandcement – 65 tot 70%
  Houtvezels – 30 tot 35%
  Minerale additieven < 1%

  Transport, opslag en montage van vezelcementbekleding vereist strikte naleving van onze normen om ervoor te zorgen dat het materiaal goed wordt bewaard en in stand gehouden wordt. Wij zullen u graag adviseren en bieden de nodige hulp om u alle voordelen van het gebruik van de vezelcement siding in de bouw van uw moderne huis te laten voelen.

  VOORDELEN VAN VEZELCEMENT

  Gezelligheid en comfort voor het leven

  Dit alles dankzij geluidsisolatie, thermische isolatie, vochtisolatie.

   

  Bestand tegen hitte, vorst, vochtig klimaat
  Kwaliteitscertificaten

  ISO 9001: 2008 ISO 14000

  Brandweerstandsklasse

  Niet brandbaar – A1 (EN 13501-1)

  Milieubestendigheid

  Vezelcementgevels zijn bestand tegen schimmelaanvallen, chemische aanvallen, overstromingen, verwering, UV-straling

  Lichtheid

  Door zijn lichtheid oefent de vezelcementplaat geen druk uit op de fundering en is hij eenvoudig te transporteren en te monteren – het gewicht van een 8 mm dikke plaat is slechts 11,2 kg/m²

  Breed spectrum

  Vezelcement dakpanelen met vooraf aangebrachte isolatie – ideale oplossing voor hutjes, garages, magazijnen, kantoren, zolders, paviljoens, veranda ‘s, de bovenste verdieping van een gebouw met meerdere verdiepingen

  Vereenvoudigde installatie

  U hoeft de muren niet langer te pleisteren en te spateren, waardoor u veel kunt besparen. Sandwichpanelen zijn volledig klaar voor installatie op de gevel van een hoogbouw of voor de bouw van een modulair huis – er hoeven geen extra materialen te worden gekocht

  Een breed scala van
  10 jaar fabrieksgarantie

  WAAROM BIJ ONS VEZELCEMENT SIDING KOPEN?

  Voor degenen die vezelcement siding in Duitsland Nederland willen kopen, hebben we verschillende opties. Het is direct merkbaar dat onze prijzen absoluut transparant zijn en afhankelijk zijn van de hoeveelheid en configuratie van het bestelde materiaal. Als u een uniek vezelcement siding wilt kopen, dan helpen wij u graag! Meld u aan voor individueel advies door het onderstaande formulier in te vullen.

   

  Na een beetje zoeken naar goede prijzen, is het gemakkelijk om op te merken dat in de reclame genoemde levertijden op korte termijn opnieuw worden ingesteld. De huidige marktsituatie maakt het er ook niet eenvoudiger. Maar dat is niet het geval bij ons! Het contract met onze partner bied de mogelijkheid om het transport van het materiaal snel en gemakkelijk voor u te maken! Bovendien wordt onze prijs voor vezelcement siding transparant berekend en bevat dus geen verborgen toeslagen.

  TESTEN OP BRANDBAARHEID EN VOCHTBESTENDIGHEID